top of page
Leander Hamel RT - Creative Valley - The Social Studio - Bodegraven-14.jpg
Meet- en regeltechniek

Hamel Regeltechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, installeren, onderhouden en optimaliseren van meet- en regeltechniek systemen. Deze systemen worden meestal gebruikt in gebouwen en industriële omgevingen om verschillende processen te beheren en te controleren. 

Activiteiten van Hamel Regeltechniek

Ontwerpen van regelsystemen: 

Hamel Regeltechniek ontwerpt regelsystemen die sensoren, kleppen en controllers gebruiken om de werking van apparatuur, machines en klimaatprocessen te automatiseren en te optimaliseren. Om de functionaliteit te waarborgen schrijven we dit eerst uit in een regeltechnische omschrijving en maken we regeltechnische schema’s.

 

Installatie:

We installeren de benodigde hardware en software om de regelsystemen in utiliteitsgebouwen en grotere woningen te implementeren. Dit omvat het plaatsen van veldapparatuur, bedieningspanelen, bekabeling en programmeerwerk.

 

Configuratie en programmering:

We programmeren de regelapparatuur om specifieke taken uit te voeren, zoals het handhaven van temperatuur, druk, vochtigheid of andere parameters binnen vooraf gedefinieerde grenzen.

 

Inbedrijfstelling:

Na installatie en configuratie voeren we tests uit om ervoor te zorgen dat de regelsystemen correct werken en voldoen aan de gestelde eisen. 

 

Onderhoud en service:

We bieden onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de regelsystemen efficiënt blijven werken.

 

Consultancy en advies:

We kunnen u adviseren over de juiste meet- en regeltechnologieën die het beste passen bij uw specifieke behoeften en doelstellingen.

 

Meet- en regeltechniek komt in de installatie sector veel voor zoals bij HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning), energiebeheer, fabrieksautomatisering, gebouwbeheersystemen en meer. 

We stellen organisaties in staat om processen te automatiseren, energieverbruik te verminderen, de nauwkeurigheid van metingen te verbeteren en de algehele efficiëntie te verhogen.

Duidelijkheid & leiding

 

Hamel Regelt Techniek biedt vastgoedeigenaren en adviesorganisaties in heel Nederland uitgebreid regeltechnisch advies en volledig installatietechnisch advies. We staan klaar om uw team te versterken en kunnen zelfs volledig ontzorging bieden, van het voorlopig ontwerp (VO) tot het definitief ontwerp (DO). HRT zorgt voor duidelijkheid en leiding in projecten, met professionele begeleiding, innovatieve ideeën en duurzame oplossingen, altijd vanuit een onafhankelijke positie.

 

Al in het vroegste stadium, het VO, denkt HRT na over volledige integratie, waardoor een intelligente installatie ontstaat. Door vooruit te plannen, creëren we bijvoorbeeld oplossingen die efficiënter omgaan met onze kostbare energiebronnen, en dat zonder extra kosten. Een win-win situatie in zijn puurste vorm.

Van wens tot resultaat

Dit biedt u als opdrachtgever gemoedsrust. U kunt rekenen op een op maat geadviseerd, praktisch technisch advies dat voldoet aan uw verwachtingen: een gebruiksvriendelijk en energiezuinig systeem dat binnen het budget wordt gerealiseerd.

bottom of page