top of page

Hamel regelt techniek

Bij Hamel Regelt Techniek streven we als adviseur naar een visie waarin techniek de mens optimaal ondersteunt. Het behalen van het beste resultaat komt tot stand door een naadloze samenwerking tussen mensen en technologie.

Technische oplossingen starten met ideeën en worden ontwikkeld tot praktische en kostenefficiënte oplossingen, waarbij we zorgvuldig de balans vinden tussen comfort, duurzaamheid en kosten. Dit is de dagelijkse uitdaging die we met enthousiasme aangaan.

Leander Hamel RT - Creative Valley - The Social Studio - Bodegraven-17.jpg
Tekengebied 1.jpg
Uitgebreid netwerk

Naast onze diepgaande technische expertise, zijn we teamspelers die graag samenwerken met andere professionals in ons vakgebied. We hebben een uitgebreid netwerk van deskundigen om ons heen verzameld, waarmee we op projecten extra technische kennis en voortdurende ondersteuning kunnen bieden. Op deze manier streven we naar het behalen van het best mogelijke resultaat voor onze opdrachtgevers.

Het vroegtijdig betrekken van HRT bij het ontwerpproces van een gebouw om technische aspecten te integreren, biedt aanzienlijke meerwaarde voor opdrachtgevers, architecten, aannemers en gebruikers bij de succesvolle uitvoering van nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Het vroegtijdig betrekken van HRT biedt aanzienlijke meerwaarde

Nieuwbouw en renovatie

Wanneer het aankomt op nieuwbouw- en renovatieprojecten, zijn wij er van begin tot eind om u te begeleiden, inclusief advies en oplevering. Naast het voldoen aan bouwvoorschriften en vergunningen, beschikken wij over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot bouw- en verbouwprojecten, nationale normen en energieclassificaties. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren en te begeleiden.

Wij hebben 
projecten door
heel Nederland.

Bij Hamel Regelt Techniek werken wij aan installatietechnische projecten door heel Nederland, waaronder:

  • Nieuwbouw en renovatie in de utiliteitsbouw.

  • Nieuwbouw en renovatie van zorginstellingen.

  • Nieuwbouw en renovatie van hotels en horecagelegenheden 

  • Nieuwbouw en renovatie van luxe woningbouw.

Ultiem gebruiksgemak,
daar gaan wij voor.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het inbrengen van technische expertise, het verzorgen van volledige projectbegeleiding en het handhaven van overzicht, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen taken.

 

Wanneer u investeert in nieuwbouw, renovatie, of de vernieuwing van een technische installatie, is het van essentieel belang dat u de juiste beslissingen neemt. U zoekt naar oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn, weinig impact hebben op het milieu en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Bij Hamel Regelt Techniek denken wij met u mee en zijn wij in staat om al uw systemen naadloos te integreren, wat resulteert in ultiem gebruiksgemak en een duurzaam resultaat. 

Eigen label.

Bij Hamel Regelt Techniek vervullen we niet alleen een adviserende rol, maar hebben we ook een sterke affiniteit met regeltechniek. Dit heeft geleid tot de oprichting van een eigen label. We zijn bij Hamel Regeltechniek vanaf de vroegste fase betrokken bij het ontwikkelen van meet- en regeloplossingen voor gebouwen. Dit heeft aanzienlijke voordelen voor onze klanten en draagt bij aan het succesvol afronden van hun nieuwbouw- of renovatieprojecten.

Het vroegtijdig raadplegen van een specialist op het gebied van meet- en regeltechniek zorgt ervoor dat weloverwogen beslissingen worden genomen met betrekking tot zowel elektrische als werktuig-bouwkundige aspecten. Dit resulteert in een naadloos geïntegreerd ontwerp dat de nadruk legt op energie-efficiëntie en kosteneffectiviteit. Onze dienstverlening is uitgebreid en omvat alles van ontwerp tot oplevering, van regelkasten tot bekabeling, zowel op het gebied van hardware als software."

Een naadloos geïntegreerd ontwerp dat de nadruk legt op energie-efficiëntie en kosten-effectiviteit

bottom of page